PLANT POWER

Zomer 2024

Drop 1, 2 en 3 van de nieuwe zomercollectie is nu geland! Ga met ons mee op deze reis om authenticiteit te omarmen, innerlijk welzijn te vinden enlaat jouw unieke stijl bloeien met de levendigheid van onze ZOMER 2024 collectie: “Plant Power"

Je kunt je verheugen op nog meer mooie stijlen uit de nieuwe zomercollectie wanneer drop 3 landt op 20 mei.

*Merk op dat de afbeeldingen op de pagina ook stijlen tonen van zowel drop 3.

Shop collectie hier

Geïnspireerd door de heersende mondiale trend om troost te zoeken in de eenvoud van de natuur als tegenwicht voor steeds kunstmatigere levens. Deze collectie is jouw paspoort om de transformerende kracht van de natuur te omarmen, zowel van binnen als van buiten, en deze wellnessprincipes te vertalen naar een levendige zomergarderobe.

In deze collectie vindt u een grote verscheidenheid aan getextureerde stoffen, geïnspireerddoor de wonderen van de natuur met bloempatronen die bladeren, bomen en andere planten nabootsenbloemen. Deze texturen voegen diepte en dimensie toeaan de kledingstukken, waardoor hun visuele aantrekkingskracht wordt vergroot.

3 styles vanaf Drop 1

Het kleurenpalet bloeit met een verfrissend assortiment met ‘Bright sky blue", een levendig ‘Pink’, ‘Clover Green’ en een rustgevende reeks van ‘Black’,‘Beige’ en ‘Crème’ tinten. Deze tinten komen samen om een ​​harmonieuze symfonie van kleuren te creëren die de rust van een zomers landschap weerspiegelt.