"CSR vormt een essentieel onderdeel van ons merk"

- Chris Coster, interview met het tijdschrift TØJ, 2021

COSTER CARES COSTER CARES COSTER CARES COSTER CARES

Aangezien de modewereld bekend staat als een van de grootste boosdoeners in de klimaatcrisis, hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR) en duurzaamheid natuurlijk veel meer aandacht gekregen in de modewereld in de afgelopen jaren - en terecht! Bij Coster Copenhagen is CSR een essentieel onderdeel van ons DNA, en we integreren het in alles wat we doen

Coster Copenhagen heeft nooit beweerd volledig duurzaam te zijn, noch zullen we ooit proberen een dergelijke claim te maken. Een modelabel kan nooit 100% duurzaam zijn. Desalniettemin hebben we stappen genomen richting betere en meer duurzame keuzes. Als modebedrijf zijn we ons bewust van onze tekortkomingen. We verbinden ons ertoe open en transparant te zijn over onze beslissingen en eerlijk over onze toekomstige doelen.

Coster Copenhagen wil een deel van de oplossing zijn!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR) en duurzaamheid maken vanaf het begin deel uit van het DNA van Coster Copenhagen. Met de toenemende druk van de klimaatcrisis moeten we handelen. Daarom zijn we helemaal opnieuw begonnen en hebben we al ons werk in kaart gebracht.

Om ons in de juiste richting te leiden, hebben we ervoor gekozen om samen te werken met vier van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN. Hieronder kunt u meer lezen over de doelen waaraan we werken en hoe we ermee omgaan.