Het Verhaal van

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen is een familiebedrijf dat in 2012 is opgericht door Pia Coster. Met meer dan 20 jaar ervaring in de mode-industrie was haar visie om een kledingmerk te creëren voor alle vrouwen. Door te focussen op comfort en het gebruik van zachte en flexibele materialen, garanderen we je een perfecte pasvorm die je een gevoel van vrijheid en comfort geeft.

Niet lang nadat Pia Coster Copenhagen had opgericht, trad haar man, Chris, toe als CEO van het bedrijf. Pia is de creatieve kracht achter het merk, en haar missie is om collecties te ontwerpen en te creëren met strakke, Scandinavische lijnen, een veelzijdig kleurenpalet en unieke prints zonder concessies te doen aan het exclusieve gevoel van kleding van Coster Copenhagen. Terwijl Pia de creatieve kracht is in het bedrijf, is haar man, Chris Coster, de ruggengraat van het succes en de dagelijkse uitvoering van het bedrijf.

Coster Copenhagen begon in de prachtige gele boerderij in Humlebæk, een beetje ten noorden van Kopenhagen, waar Pia en Chris hun huis hebben. Naarmate het bedrijf is gegroeid, hebben we nu een nieuw thuis gevonden voor Coster Copenhagen in Hørsholm, waar al onze medewerkers hun werkruimte hebben. Terwijl we oude herinneringen achter ons laten, kijken we ernaar uit om nieuwe hoofdstukken te creëren in onze nieuwe, gezellige en ruimere locatie in Hørsholm.