Werk

Coster Copenhagen is momenteel in een snelle ontwikkeling en is daarom op zoek naar nieuwe gezichten voor de familie. Bekijk de posities, we kijken uit naar je sollicitatie.

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar toegewijde en zelfgemotiveerde stagiairs voor onze inkoop, e-commerce en PR-afdeling.

Stuur je sollicitatie naar:
Inkoopproduction@costercopenhagen.com
E-commerce, PR & marketing: ecom@costercopenhagen.com

Uw rechten

Wanneer u een sollicitatie indient bij Coster Copenhagen, wordt uw persoonlijke informatie verwerkt in overeenstemming met de geldende wetgeving inzake persoonsgegevens. Dit betekent dat uw informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Bovendien gebruikt Coster Copenhagen uw persoonlijke informatie alleen in verband met werving, en uw persoonlijke informatie wordt niet doorgegeven.

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via ecom@costercopenhagen.com en ontvang een kopie van de persoonlijke informatie die we over u hebben. Bovendien kunt u ons altijd vragen om onjuiste informatie te corrigeren, te verwijderen of bezwaar te maken tegen of de verwerking van uw informatie te beperken.

Als u vragen heeft over de verwerking van uw informatie, bent u ook welkom om contact op te nemen met het bovenstaande e-mailadres of telefonisch op +45 50 84 98 52.

Als u een klacht wilt indienen over de verwerking van uw informatie, moet u contact opnemen met de Deense Gegevensbeschermingsautoriteit.