CC HEART

CC HEART

CC HEART | By Coster Copenhagen

OVER ONS

CC Heart begon als Coster Copenhagens basiscollectie, die later het fundament vormde voor ons merk. In onze streven naar eenvoud, elegantie en tijdloze stijl werd CC Heart geboren - het merk dat het hart van je garderobe vormt.

Met de focus op eenvoud en stijl biedt CC Heart must-have items voor elke garderobe en zijn ze onmisbaar voor iedere stijlbewuste persoon.

CC Heart is niet alleen kleding; het is een levensstijl die spreekt tot de moderne, zelfbewuste vrouw die kwaliteit en comfort waardeert. Onze visie is om mode te creëren die eenvoudig, simpel en tijdloos is, en die seizoen na seizoen gedragen en geliefd kan worden.

Met CC Heart ben je altijd gekleed voor elke gelegenheid, en je kunt erop vertrouwen dat onze collecties de perfecte combinatie van mode en functionaliteit bieden. We zijn verheugd om onze liefde voor eenvoud en authenticiteit met je te delen.

ONZE MISSIE

Onze missie is om stijlen te creëren die je niet kunt missen en waar je zo van houdt dat je ze in alle dagelijkse kleuren moet hebben. Naast onze essentiële kleurselectie bieden we ook seizoensgebonden kleuren aan die de trends van het seizoen volgen en een frisse touch aan je garderobe toevoegen.

Met CC Heart compromitteer je niet over kwaliteit, pasvorm en design. Stijlen van CC Heart kunnen door iedereen worden gedragen - jij, je moeder, je zus en je vriendin. We creëren stijlen die zorgen voor eenvoudige styling voor elke gelegenheid.

BY CC HEART

NOOS - NEVER OUT OF STOCK

CC Heart NOOS, ook wel Close to Heart genoemd, zijn onze basisstijlen die je altijd kunt vinden, ook bijgewerkt in nieuwe kleuren. Onze CC Heart Core-stijlen bestaan uit alles van broeken tot overhemden en t-shirts met een perfecte pasvorm, gemaakt van duurzame materialen.

BY CC HEART

De collecties van CC Heart zijn seizoensgebonden, zodat ze je warm houden in de winter en koel in de zomer. Onze collecties volgen de trends van de tijd, zodat je het hele jaar door trendy, comfortabel en stijlvol kunt blijven.

Onze pop-upstijlen snijden dwars door collecties heen en zijn gebaseerd op goede ideeën die bij ons opkomen tussen collecties door. Deze stijlen zijn uniek omdat ze voortkomen uit feedback en ideeën van klanten, zodat we precies de kleding kunnen maken die jullie nodig hebben.